Thursday, September 18, 2014

Hype inför: Sunset Overdrive

Lite kort hype om ett av de mest intressanta spelen som kommer i höst, Sunset Overdrive. Spelet kan enklast beskrivas som Tony Hawk, Borderlands och 100 liter färg mixat tills allt smälter samman.

Spelet är en tredjepersons action shooter, i en stad där en otestad ny energidryck har skapat något som liknar en zombieapokalyps, visst hatar du när det händer? Staden är en öppen värld för spelaren att resa i, och med resa menar jag hoppa, studsa och glida. Utvecklarna har sagt att de vill hålla spelaren i rörelse hela tiden och byggt spelet mycket efter det.

Så ett snabbt spel med massor action, kan det bli bättre? Ja! Vad sägs som att du slaktar dig fram i staden med en kanon som skjuter bowlingklot, sprutar eld åt alla håll varje gång du studsar, eller varför inte använder dig av en teddybjörn fastsatt på dynamit? Allt medan du ser ut som en blandning av Samuraj och en Clown? Nu känns det bättre!


Sunset Overdrive är inte tänkt att vara seriöst, utan bara vara packat av action och galenskap. Sist men inte minst av hypen är flerspelarläget, om det är kul att döda monster själv, så blir det ännu roligare om man är fler. Upp till 8 spelare kan spela ihop och skapa kaos runt om i staden med olika mål. Man får till och med belöningar för att göra det!

För mer om spelet, kolla in filmen nedan, är man mer kritisk får man invänta recession.


No comments:

Post a Comment